Wat leuk dat je enthousiast bent over ons ledenportaal!

Het gebruik van digitale diensten verandert continu voor aangesloten leden. Het is aan ons de taak om deze verandering dan ook zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te implementeren in het ledenportaal. Benieuwd naar waarom het ledenportaal van TrueLime zo onderscheidend is hierin ten opzichte van andere aanbieders?

Om de voordelen van een ledenportaal van TrueLime overzichtelijk te maken:
1. Wij laten het portaal aansluiten bij de eigen look-and-feel van jouw organisatie.
2. Zowel jij als beheerder als de eindgebruiker staan centraal bij het opzetten van het ledenportaal.
3. We zijn een organisatie met ontzettend veel ervaring (Aantal gemaakte portalen en jaren vermelden?)
4. We creëren samen de unieke ledenexperience.
5. Al bestaande systemen koppelen met het portaal is voor ons eerder regel dan uitzondering. Dit zorgt dan ook voor een snellere en kostenbesparende implementatie.

Hieronder geven wij je graag meer informatie over de verschillende functionaliteiten die een ledenportaal van TrueLime biedt!

Plaats- en tijdonafhankelijk

De leden wensen alle informatie die zij te weten willen komen te kunnen vinden in het portaal. Leden willen informatie plaats- en tijdonafhankelijk kunnen raadplegen. Dat betekent dus ook met regelmaat, of zelfs altijd, via een telefoon of tablet. Wanneer je informatie eerst moet downloaden, en/of alleen maar goed leesbaar is op een beeldscherm, werkt dat verhinderend. Het ledenportaal is zo in te richten dat de informatie die gezocht wordt op diverse apparaten te vinden en te lezen is. Zo is het portaal waar dan ook te raadplegen en is informatie altijd te vinden op het juiste moment.

Vindbaarheid en doorzoekbaarheid

Wanneer je op zoek bent naar informatie, dan wil je dit snel in beeld hebben. Het is erg hinderlijk als dit proces veel tijd kost. Zoeken naar bepaalde informatie kan je soms behoorlijk ophouden. Daarom heeft het portaal een handige favorietenfunctie en een prettige zoekmachine, waardoor je gericht de juiste informatie vindt.

Actualiteit van de informatie in het portaal

De betrouwbaarheid van de informatie is essentieel voor de gebruiker. Dat betekent dat je erop moet kunnen vertrouwen dat je actuele informatie tot je beschikking hebt. Het is voor je organisatie eenvoudig om nieuwe of aangepaste informatie toe te voegen of te wijzigen. Vanuit TrueLime zorgen wij er natuurlijk voor dat hierin begeleiding mogelijk is wanneer het portaal beschikbaar wordt voor leden.

Het kennisportaal: Van en voor kennis- en ledenorganisaties!

Hoe fijn is het als je de feedback van leden snel kunt ontvangen en verwerken in een nieuwe versie! Doordat het portaal een feedback functionaliteit bevat, kan iedereen reageren op informatie waardoor de doorontwikkeling van het portaal samen met leden mogelijk is.

Eenvoudig beheer

Het beheer van een portaal is vaak een tijdrovende klus! Daarom hebben we gekozen voor het Content Management Systeem van Umbraco. Het CMS Umbraco wordt ondersteund door een professioneel en zeer bekwaam en commerciële partner van TrueLime en heeft een open source gemeenschap van 200.000 gebruikers.
Umbraco stelt zich ten doel om het werk voor de redacteuren en beheerders zo makkelijk mogelijk te maken. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan of verander je de content van een bestaande pagina. Het CMS beschikt over een intuïtieve interface, waarin je met een paar klikken nieuwe content publiceert. Dit zorgt voor een korte leercurve en een content beheerder kan na een korte training direct aan de slag!

Veiligheid, betrouwbaarheid en vertrouwen

Logischerwijs spelen er ook andere factoren mee, zoals betrouwbaarheid, veiligheid en vertrouwen. TrueLime zal in contact komen met vertrouwelijke informatie, zoals persoonsgegevens. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat wij daar goed mee omgaan, daarom zijn we ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (veiligheid) gecertificeerd. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat Umbraco qua security veilig is. Iedere paar maanden voeren externe partijen audits uit op de core van Umbraco.

Een demo afspraak inplannen?

Vul hier uw gegevens in en dan nemen wij graag contact met u op!
LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *