Een zaaksysteem op maat? Dit is de oplossing voor meer controle op processen binnen een overheidsinstelling. TrueLime helpt bij het opstellen hiervan om zaakgericht te werken. Zo optimaliseer én automatiseer je werkprocessen. Meer grip op de afhandeling van zaken voor een beter resultaat. Met TrueLime’s eigen product ‘Octopus’ bieden we al ruim 20 jaar een onderscheidend modulair zaaksysteem aan. We maken zaakgericht werken mogelijk voor overheidsinstellingen en gemeenten. Denk hierbij aan processen zoals bezwaren en beroepen, klachtenafhandeling, contractmanagement.

Een zaaksysteem voor de overheid en gemeenten

Procesgericht werken als overheid begint bij een zaaksysteem. Hiermee automatiseer en optimaliseer je processen. Subsidieaanvragen? Vergunningen? Met het modulaire zaaksysteem Octopus maakt TrueLime zaakgericht werken mogelijk voor iedere overheidsinstelling.

Met een zaaksysteem zorg je er niet alleen voor dat bestaande processen goed verlopen. Als overheid wil je ook dat wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe samenwerkingsverbanden en verbetertrajecten goed worden opgevangen. Dat vraagt om een aanpassing van je proces.

Juridische zaken

Octopus is ook bij uitstek geschikt voor het ondersteunen, afhandelen en stroomlijnen van juridische zaken. Alle processen - bijvoorbeeld rondom bezwaar en beroep - zijn volledig zaakgericht te behandelen en bewaken.

Specialist voor de Zorg

Ook binnen de Zorg kan zaakgericht werken zorgen voor controle op resultaatgerichte processen. Zowel bestaande als customized Octopus modules zijn gemakkelijk (en snel) te implementeren, en garanderen een optimale samenwerking en uitwisseling van informatie. Een mooi voorbeeld van deze specifieke toepassing is bijvoorbeeld de applicatie ontwikkeld voor de CVP organisaties, met extra aandacht voor de gevoeligheid van het werkproces van de clientvertrouwenspersoon.

Suites

Suite Juridisch

voor het verwerken van o.a. Bezwaar en Beroep, Klachten en WOB verzoeken

Suite Zorg

voor het ondersteunen van vertrouwenspersonenwerk

Meer weten over TrueLime als digitale partner?

We vertellen je graag meer, of laten je alle mogelijkheden zien!

Waarom werken met een zaaksysteem?

Met Octopus bewaak je de kwaliteit van elke zaak, zoals een aanvraag, klacht of contract. Het geeft een helder overzicht van alle lopende zaken en wat de status hiervan is. Zaakgericht werken levert daarom tijdswinst op. Vanwege automatisering en standaardisering kan er meer werk worden verricht in minder tijd. Daarnaast levert het een betere dienstverlening op naar andere overheidsinstellingen.Succesvolle oplossingen

Parkeerbeheer Bergen op Zoom

De wens was een gebruiksvriendelijk systeem om overzichtelijk alle bezwaren af te handelen, en tevens rapportages te kunnen genereren

Gemeente Rotterdam

Samen werken aan de digitalisering van Rotterdam en nieuwe Octopus modules

Ons zaaksysteem biedt unieke voordelen:

  • uitstekende termijnbewaking
  • documentcreatie in eigen huisstijl
  • dashboard met uitgebreide managementrapportages
  • uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • beschikbaar via de Cloud of in je eigen netwerk (on-premise)
Als TrueLime vinden we het belangrijk om intensief samen te werken met onze klanten en de uiteindelijke gebruikers centraal te stellen. Alleen dan ontstaat het beste resultaat!

Een systeem naar wens met Octopus

Het zaaksysteem van TrueLime is modulair opgebouwd. Dit betekent dat het in te zetten is als losse elementen of als geheel. Octopus heeft een groot aantal standaard modules die aan te passen zijn naar specifieke situaties. Zo is het zaaksysteem ook na organisatieveranderingen, wetswijzigingen of procesoptimalisaties eenvoudig bij te stellen. We bieden de mogelijkheid om geheel naar wens en op maat een zaaksysteem op te bouwen voor je organisatie. Het is heel makkelijk en flexibel in te richten voor diverse processen.

vraag onze brochure aan

"Er worden minder stukken geprint en gekopieerd, reductie van papier zeker 50%. En met de termijnbewaking in Octopus worden de termijnen goed in de gaten gehouden en beter gehaald. In 2017 werden er bijna 12.000 bezwaarschriften, zo'n 2.800 beroepsprocedures en 600 adviezen digitaal afgehandeld met Octopus. Dat is echt veel als je dat met andere grote gemeenten vergelijkt.''

Jet van Loenen - Stafmedewerker en Functioneel Beheerder Gemeente Rotterdam

Laten we samen kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *