Studeer jij Informatica op HBO niveau en ben je op zoek naar een toffe plek om je afstudeeropdracht uit te voeren? Kom afstuderen bij TrueLime en geef je loopbaan een kick-start! TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Er zijn ongeveer 50 personen werkzaam.

Korte omschrijving van de opdracht

Het realiseren van een mobiele app voor iOS en Android o.b.v. .NET MAUI waarmee het mogelijk is om bezoekers van evenementen te registreren. TrueLime heeft voor verschillende scholen de website gerealiseerd. Binnen deze website is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor opendagen, workshops of andere evenementen. Na het succesvol inschrijven ontvangt men een bevestigingsmail met daarin een QR code. Met deze QR code kan de deelnemer naar het evenement. Daar wordt de QR code gecontroleerd met de te maken mobiele app.

Wat ga je doen?

Al ruim 25 jaar vormt de digitalisering van de toekomst de rode draad door het bestaan van TrueLime. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een digital agency met meer dan 50 medewerkers.

Van prettige samenwerking krijg je betere resultaten. We zijn gericht op maatwerk en slimme oplossingen. Onze klanten en hun verwachtingen staan altijd voorop. Met behulp van de nieuwste technologieën en een gedegen kennis van hun markt komen we altijd tot de beste oplossing.

We ontwikkelen digitale platformen en oplossingen (websites, intranetten portalen en apps) om beter te kunnen samenwerken en te communiceren. TrueLime creëert digitale oplossingen voor verschillende branches:

  • Zorg en Welzijn
  • Onderwijs
  • Kennisorganisaties
  • Ledenorganisaties

Binnen deze bedrijfstakken hebben we jarenlange ervaring en zijn we op de hoogte van de trends en ontwikkelingen.

Het afstuderen zal plaatsvinden binnen het team “Web”. Met klanten zoals o.a. Radboud UMC, FNV, en ROC van Amsterdam, richt dit team zich op het realiseren van websites en portalen.

De realisatie van onze oplossingen zijn gebaseerd op een standaard architectuur. Microsoft heeft dit jaar officieel .NET MAUI op de markt gebracht. We willen door een eerste oplossing te realiseren o.b.v. MAUI onderzoeken hoe deze techniek past binnen onze bestaande architectuur.

De oplossing die gerealiseerd moet worden is het verwezenlijken van een mobiele app voor iOS en Android waarmee het mogelijk is om bezoekers van open dagen te registreren. TrueLime heeft voor verschillende scholen de website gerealiseerd. Binnen deze website is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor opendagen, workshops of andere evenementen. Na het succesvol inschrijven ontvangt men een bevestigingsmail met daarin een QR code. Met deze QR code kan de deelnemer naar het evenement. Daar wordt de QR code gecontroleerd met de te maken mobiele app.

Aan de afstudeerder is het de opdracht om deze mobiele app de ontwikkelen op basis van .NET MAUI.

Dit omvat de volgende onderzoeksopdrachten en werkzaamheden:

  • Welke requirements zijn er met betrekking tot de mobiele app?
  • Is .NET MAUI inderdaad de juiste technologie voor TrueLime om deze hiervoor in te zetten?
  • Hoe past de architectuur van de mobiele app binnen de standaard architectuur van onze web oplossingen.
  • Kan de app worden opgezet zodat er één codebase is maar dat naar de Apple App store en Google Play store wel verschillende distributies (per onderwijsinstelling) kunnen worden.

Gewenst eindresultaat

Een werkende mobiele app voor iOS en Android die te downloaden is vanuit de Apple en Google Store. Achterliggende bedrijfsdoelstellingen TrueLime creëert digitale oplossingen voor verschillende branches: Zorg en Welzijn, Onderwijs, Kennis- en Ledenorganisaties. Wij zien een grote wens bij onze klanten in het onderwijs om te kunnen meten hoeveel personen die zich inschrijven voor een opendag ook daadwerkelijk op de opendag komen. Wij willen met deze afstudeeropdracht onderzoek doen en een minimum viable product (MVP) hiervan op de markt brengen.  

Stagevergoeding

Je ontvangt € 500,- bruto per maand in de maanden dat je bij ons afstudeert.

Begeleiding

De afstudeeropdracht is HBO-waardig. Wij zullen er, samen met jou, zorg voor dragen dat de afstudeeropdracht HBO-waardig is door er enerzijds voor te zorgen dat er een onderzoekscomponent in de opdracht zit waarbij er gewerkt wordt met echte respondenten. Anderzijds zorgen wij er samen voor dat de op te leveren oplossing voldoende technisch complex is en voldoet aan het HBO-afstudeerniveau.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste, communicatieve en proactieve afstudeerders die samen met ons mee willen denken over functionele oplossingen om deze vervolgens te vertalen naar techniek.

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)6 18 83 62 69 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Laat hieronder je gegevens achter!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *