Op zoek naar een creatieve UX design afstudeeropdracht bij een digital agency met klanten in de zorg en het onderwijs? Kom afstuderen bij TrueLime!

Om wat voor opdracht gaat het?

Bij TrueLime ontwikkelen we een toolbox waarmee wij websites voor onze klanten in de zorg en het onderwijs kunnen bouwen. Hierin zitten diverse modules die we kunnen inzetten afhankelijk van de wens van de klant. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een opleidingsmodule waarmee studenten makkelijk een studiekeuze kunnen maken binnen het aanbod van de onderwijsinstelling. Of aan behandelplannen bij ziektebeelden voor onze klanten in de zorg.
Jouw afstudeeropdracht bestaat uit het neerzetten van een generiek ontwerp van een online platform bestaande uit twee sites + twee intranetten (dus publiek en portaal). Dit doe je voor een fictief ziekenhuis of zorginstelling en voor een fictieve school, zodanig dat kunnen uitleggen hoe modules ingezet kunnen worden én we dit ontwerp kunnen gebruiken in een demo-omgeving. Voor deze opdracht is ook marktonderzoek nodig om te inventariseren hoe de doelgroep denkt en wat hij nodig heeft. Daarmee kun jij dan een goede ‘customer journey’ opzetten, een concept voor het platform en de uitgewerkte ontwerpen.

Je eindproduct zal bestaan uit een presentatie van jouw concept en ontwerp (visuals, foto design en klikbaar design). Met jouw ontwerpen gaan wij dus straks aan potentiële klanten laten zien wat wij met onze toolbox kunnen! Zo lever jij een afstudeeropdracht af die echt gebruikt gaat worden en voor ons van toegevoegde waarde is.

Wie zoeken wij?

Jij studeert af op HBO of WO niveau, in de richting van communicatie, multimedia en design. Je kunt inhoudelijk meedenken over de inventarisatie van behoeften in de zorg en in het onderwijs en je kunt functioneel kan nadenken over design. Daarnaast ben je iemand die het eindproduct op enthousiaste wijze kan presenteren.

Hoe ziet afstuderen bij TrueLime eruit?

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij afstudeert en als je een design ontwikkelt dat ons bedrijf ook verder kan helpen, dan snijdt het mes aan twee kanten. We zullen je optimaal ondersteunen bij je afstudeeropdracht, zodat jij je verder kunt ontwikkelen om zo de overstap te maken van opleiding naar het bedrijfsleven.

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)76 820 09 20 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Solliciteer direct!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *