Studeer jij Commerciële Economie op HBO niveau en ben je op zoek naar een toffe plek om je afstudeeropdracht uit te voeren? Kom afstuderen bij TrueLime en geef je loopbaan een kick-start!

Wat ga je doen?

Je brengt in kaart waar nieuwe kansen voor TrueLime liggen (nieuwe branches, grensoverschrijdend bijvoorbeeld in Vlaanderen, andere afdelingen bij onze klanten, etc.).
Je maakt een SWOT-analyse op onze dienstverlening en een concurrentiescan binnen het bekende concurrentieveld, maar ook zeker bij concurrentie van minder voor de hand liggende partijen. Je neemt interviews af onder onze doelgroepen.

Het doel van deze opdracht is om potentiële klanten te identificeren en hun interesse te wekken voor onze dienstverlening. We vinden het in ieder geval belangrijk dat we samen een opdracht formuleren die voldoet aan de gestelde criteria, die voor jou interessant en uitdagend en voor ons van toegevoegde waarde is. Wanneer je daarvoor zelf aanvullende ideeën hebt, bespreken we dat graag!

Wie zoeken wij?

Jij volgt een opleiding op HBO in een commerciële richting (bijv. Commerciële Economie) en bent op zoek naar bedrijf waar je af kunt studeren.

Dat je analytisch bent, spreekt voor zich. Je gaat je namelijk bezig houden met het verzamelen en interpreteren van data, om daar conclusies uit te kunnen trekken.

Je gaat zelfstandig te werk: voor het verzamelen van data benader je externe organisaties door te bellen of te mailen en dit op te volgen. Je bent in staat om professionele gesprekken te voeren met externe relaties en hebt oprechte interesse in je gesprekspartners.

Je bent nieuwsgierig en onderzoekend: een antwoord roept bij jou nog meer vragen op. Net zolang totdat je de kern te pakken hebt.

En natuurlijk ben je commercieel: jouw eindproduct is niet bedoeld voor in de kast, maar is een praktisch advies op basis van de bevindingen uit jouw onderzoek waar wij nog lang uit kunnen putten.

Hoe ziet een stage bij TrueLime eruit?

Het belangrijkste is dat jij succesvol afstudeert. En als je daarbij met jouw opdracht waarde kunt toevoegen aan onze organisatie, dan snijdt het mes aan twee kanten. We zullen je uiteraard goed begeleiden bij je afstuderen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen en aan het einde jouw Bachelordiploma op zak hebt.

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)6 188 362 69 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Laat hier onder je gegevens achter!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *