Op zoek naar een commerciële derdejaars stage? Wij hebben een mooie stageplaats beschikbaar bij TrueLime!

Wat ga je doen?

In deze stage werk je nauw samen met de Business Lead; samen vorm je de commerciële spil van het team. Je helpt mee bij het bedenken en uitvoeren van activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. Deze activiteiten bestaan bijvoorbeeld uit online-, e-mail- of telefonische campagnes. Je verwerkt gegevens in ons CRM systeem, zodat we goed zicht hebben op onze potentiële klanten en onze contactpersonen. Je hebt contact met organisaties die eerder al hebben deelgenomen aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld een webinar of een event. Je denkt ook mee over content voor onze website.
Het doel van deze werkzaamheden is om potentiële klanten te identificeren en hun interesse te wekken voor onze dienstverlening.

Het doel van deze werkzaamheden is om potentiële klanten te identificeren en hun interesse te wekken voor onze dienstverlening.

Wie zoeken wij?

Jij volgt een opleiding op HBO in een commerciële richting (bijv. Commerciële Economie) en bent op zoek naar een derdejaars stageplek. Je bent leergierig, zodat je snel thuis bent in onze organisatie en dienstverlening. Daarnaast ben je communicatief vaardig, waardoor je net zo makkelijk met je collega’s als met onze klanten kan praten.

Hoe ziet een stage bij TrueLime eruit?

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij ervaart hoe de theorie die je op school leert, in de praktijk uitpakt. Je doet werkervaring op en krijgt een beeld van het reilen en zeilen in onze organisatie. Als je werk uit handen kunt nemen van je collega’s, dan snijdt het mes aan twee kanten. We zullen je begeleiden bij je stage, zodat jij je verder kunt ontwikkelen om zo goed voorbereid te beginnen aan jouw afstudeerjaar.

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)6 188 362 69 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Laat hieronder je gegevens achter!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *