We zijn voor ons product Octopus op zoek naar een medior/senior Tester/Release Manager (V/M) voor 32 à 40 uur per week. In deze afwisselende functie speel jij een cruciale rol bij het verbeteren van de kwaliteit van de releases van ons product Octopus.


Wat ga je doen?

Als Tester/Releasemanager maak je deel uit van een fijn, professioneel en gedreven team. Je bent het geweten op het gebied van kwaliteit van ons product Octopus. Daarom zorg je er, samen met de Product Owner, voor dat de acceptatiecriteria volledig zijn, borg je deze bij het ontwikkelteam en test je de opgeleverde functionaliteit. Je laat wijzigingen pas door als ze voldoen aan de vooraf gestelde normen en eisen. Daarnaast hou je je bezig met het continu verbeteren van ons testproces en zorg je ervoor dat de regressietesten uitgevoerd en waar mogelijk geautomatiseerd worden.


Wie zijn wij?

TrueLime staat voor kwaliteit! Vanuit passie voor het vak zijn wij in 1997 ontstaan en maken nog altijd software om trots op te zijn! We ontwikkelen digitale platformen en oplossingen om beter te kunnen samenwerken en te communiceren. Hierbij moet je denken aan websites, intranetten, portalen, mobiele apps en ons eigen modulair zaaksysteem. Wij richten ons op markten als Zorg & Onderwijs, Leden- en Brancheorganisaties en de publieke sector. Ondanks een mooie groei over de jaren is de fijne en ongedwongen sfeer nog steeds gebleven. Doordat we een innovatieve werkwijze hanteren waarbij de werknemers relatief autonoom werken, zijn wij in staat elkaars talenten te benutten en onze krachten te bundelen.


Wie ben jij?

• Je hebt HBO werk- of denkniveau
• Je hebt aantoonbare ervaring in soortgelijke functie en bij voorkeur met productontwikkeling
• Je hebt een frisse blik waarmee je het testproces kan verbeteren
• Omdat er veel kennis en ervaring zit in het team is het belangrijk dat je direct en duidelijk communiceert
• Omdat de kwaliteit van onze opleveringen de hoogste prioriteit heeft, zijn we op zoek naar iemand die nauwkeurig te werk gaat en samen met het team de best mogelijke functionaliteiten oplevert.


Wat bieden wij?

Naast een hele goede privé-werk balans, waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en een uitdagende rol, hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden:
  • Een goed salaris dat past bij je functie en ervaring
  • Persoonlijke ontwikkeling door individueel opleidingsbudget en coaching
  • Pensioenregeling met nabestaandenverzekering
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen
  • Internet/telefoonvergoeding €50,- netto per maand
  • Een goed bereikbare kantoorlocatie in Breda

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)76 820 09 20 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en eventueel motivatie, zodat we kunnen zien of jouw ervaring en onze verwachtingen bij elkaar aansluiten.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Solliciteer direct!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *